Open inschrijvingen

Naast het maatgerichte werk dat ik doe op aanvraag van organisaties, teams en individuen, bied ik ook een aantal jaarlijks terugkerende open trajecten aan. In deze groepen deel ik mijn inspiratie en kennis op het gebied van de ziel en de persoonlijkheid die zich daar al dan niet dienstbaar aan maakt. Ik maak daarbij gebruik van de levenslange ervaring die ik heb opgedaan in het opleidingswerk, onder de vlag van het ITIP waar ik als mededirecteur en - eigenaar zo lang aan verbonden ben geweest. In mijn manier van werken laat ik me vooral leiden door mijn intuïtie en datgene wat ik in het hier-en-nu van het contact zie gebeuren. Ik beschik over een rijk arsenaal aan leervormen en -methodieken, en ben thuis in de belangrijkste geestelijke tradities en psychologische scholen.

 • Masterclass Bezielend Leiderschap

  Een doorlopend bezinningstraject voor mensen in eindverantwoordelijke functies die het contact met hun bezieling en met de bezieling van hun organisatie actief willen onderhouden.  
   
 • Herinnerkring

  Een vrijplaats voor mensen die zich willen blijven herinneren wie ze ten diepste zijn en wat hen bezielt.
   
 • Leiderschapsexpedities

  Op expeditie gaan, zowel naar buiten naar krachtplekken in de natuur (bergen, woestijn, etc), als naar binnen naar je eigen innerlijke leiderschap.  
   
 • Bezieling laten werken

  Voor leiders en begeleiders die willen leren werken met de acht bronnen van groei en ontwikkeling.
   
website: simplex interactive | huisstijl: douwe hoendervanger