Leiderschapsontwikkeling

Wat ook je positie is in je organisatie of in het veld waarin je werkzaam bent en leeft, het begint allemaal bij jou. Bij jouw wensen, jouw mogelijkheden, creativiteit en bezieling. Natuurlijk overkomt je van alles, heb je lang niet alles in de hand en zijn er krachten groter dan jij, maar ook dan: jij bepaalt het antwoord wat je geeft op je lot. Dat is je vrijheid, ons grootste goed.

Als individu kun je bij mij terecht als je voelt dat je je vrij hebt te maken, maar merkt dat je je laat weerhouden. Samen onderzoeken we voor welke uitdaging je staat, wat het is dat je gevangenhoudt en hoe je de moed kunt vinden je leiderschap toch te nemen. Je persoonlijke leiderschap ontwikkelen is belangrijk voor iedereen, maar zeker voor diegenen die een leidinggevende positie bekleden. Leidinggevenden zijn daarom extra welkom.

Klik hier om een afspraak te maken voor een Individueel coachingsgesprek of -traject. Kijk ook eens naar de Leiderschapsexpedities die ik regelmatig aanbied of naar mijn Herinnerkring. Voor mensen in eindverantwoordelijke posities die zich duurzaam willen bezinnen op hun persoonlijke leiderschap is er de Masterclass Bezielend Leiderschap.

Organisaties die de kwaliteit van het persoonlijke leiderschap van hun leidinggevenden en medewerkers als hun meest kostbare goed beschouwen, kunnen bij mij terecht voor inspirerende, onconventionele, op maat gemaakte persoonlijk leiderschapstrajecten, leiderschapsexpedities, -workshops en -retraites. Graag kom ik langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Vrijblijvende afspraak

Bekijk ook:
website: simplex interactive | huisstijl: douwe hoendervanger