Teamontwikkeling

Werkelijk samenwerken, op een manier waardoor ieder tot ontplooiing komt en zijn unieke leiderschap en zelfsturende vermogen ten dienste van het geheel inzet, vraagt continu om aandacht, verdieping en onderhoud. Om bewustwording van de patronen die zich nu eenmaal in elk team nestelen en om oefening in het met elkaar betreden van het vrije speelveld. Opdat de bezieling waar vanuit je in de diepte met elkaar bent zo maximaal mogelijk aangeboord kan worden.

De teamontwikkelingstrajecten die ik aanbied kenmerken zich door deze combinatie van bewustwording en oefening. Van confrontatie en acceptatie,  je veilig weten en toch uitgedaagd worden je comfortzone uit te gaan. Bovenal zijn het ontmoetingen in het diepste wat een ieder drijft en inspireert. Graag ga ik daarbij een langere verbinding aan waarin ik regelmatig terugkeer, via wisselende interventies van retraites in een conferentieoord, tot het samen op expeditie gaan de natuur in, tot aan het bijwonen van vergaderingen. 

Een teamontwikkelingstraject begint bij voorkeur met dieptegesprekken met ieder teamlid, zodat ik een goed beeld krijg van wat er speelt. Daardoor kan het traject beginnen waar het moet beginnen: bij de beweging die ieder individu zelf heeft te maken om het geheel verder te brengen. Speciale aandacht gaat daarbij uit naar de formele leidinggevende van het team en hoe deze als opdrachtgever voorop kan gaan in de gewenste ontwikkeling. Wil je als mogelijke opdrachtgever onderzoeken wat ik voor jou en je team kan betekenen, ik kom graag bij je langs om vrijblijvend kennis te maken.

 

Vrijblijvende afspraak

Bekijk ook:
website: simplex interactive | huisstijl: douwe hoendervanger